Nyhed

by:Larm indtager Oslo – og GAFFA er med

Den norske branchefestival viser cremen af skandinavisk musik de kommende dage

Det er atter blevet tid til den norske branche-festival i Oslo, by:Larm, der igen år viser cremen af især skandinavisk musik frem – med et par enkelte afvigelser til den amerikanske og britiske musikscene.

Fra dansk jord er det en ret så indbydende buffet af upcoming kunstnere, som den danske popgruppe Liss, graviditets-hitmagerne fra Phlake, den glimrende sangerinde Kwamie Liv og elektropop-trioen Chinah, ligesom den noget mere etablerede singer/songwriter Mads Langer også er at finde på programmet. Andre, der skal overbevise den skandinaviske musikbranche om sit værd på 30 minutter er: Kentaur, Wangel, Emma Acs, Blaue Blume, Liima, Virgin Suicide og mange flere.

Ud over de danske bidrag findes der også et væld af norske og svenske kunstnere – heriblandt svensk hiphop fra Michel Dida og Cherrie. Bob Hund kigger også forbi Gamla i Oslo og giver en koncert.


Få ikke-nordiske acts har fundet plads på programmet – heriblandt den amerikanske rapper og Awful Records pladeselskabsejer Father, der gæster Rust på lørdag.

Desuden vil vinderen af Nordic Music Prize blive offentliggjort under festivalen, hvor vi allerede i aften får løftet sløret for, om nogle af de to danske nominerede Frisk Frugt, Danni Toma og Myrkur løber med prisen.

Følg med de kommende dage, hvor GAFFA vil være til stede og levere dugfriske reportager fra by:Larm 2016.


ANNONCE