x

The Cat Empire kommer til Danmark

The Cat Empire kommer til Danmark

Den australske gruppe The Cat Empire har netop udgivet deres syvende album "Rising with the Sun". I denne anledning giver den energiske gruppe koncert både på Train i Aarhus og i Amager Bio i København til efteråret, nærmere bestemt den 6. og 7. november.

Den australske sekstet er kendt for deres eksotiske og dansable rytmer, der er inspireret af de fire verdenshjørner, og som fusionerer alt fra soul og funk til latin, reggae og rock. Den festlige og dansevenlige lyd er der bestemt heller ikke sparet på med det nye album "Rising with the Sun".

Gruppen blev dannet i 1999, og siden da har de seks drenge spillet sammen under navnet The Cat Empire. De mange års samarbejde har resulteret i, at gruppen er særdeles godt sammenspillet.

Sidste gang The Cat Empire gæstede Danmark var det i et udsolgt Pumpehuset. Sidst GAFFA greb muligheden for at opleve den festlige gruppe var tilbage i 2006 i Lille Vega, hvor koncerten under overskriften "et mere dansabelt liveband er sjældent set" fik hele fem ud af seks stjerner med sig. Læs hele anmeldelsen her.

Oplev The Cat Empire, når de gæster Train i Aarhus den 6. november og Amager Bio i København den 7. november. Køb biletter via Billetlugen.dk

Varm op med gruppens aktuelle video, "Bulls":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA