x

R&b-duoen Majid Jordan til Danmark

R&b-duoen Majid Jordan til Danmark

Den unge Toronto-r&b-duo Majid Jordan, der består af de to unge sangskrivere og producere Majid Al Maskati og Jordan Ullman, giver koncert i Pumpehuset 10. juli.

Majid Jordan udgav sidste år i juli måned første singlesingleforløber "My Love" - feat. Drake fra deres nyligt udsendte album "Majid Jordan."  I anledning af albummet tager de unge drenge på deres første tour og kommer blandt andet et smut forbi Danmark.

Majid (der er gruppens sanger) kom til Toronto fra Bahrain i 2011 og begyndte at studere på Toronto University. Da mødte han Jordan, som også studerede der, og de begyndte at samarbejde om musikken på Jordan Ullmans kollegieværelse og i forældrenes kælder. Ikke længe efter udgav de deres føste ep, "Afterhours." Nu arbejder de sammen med OVO Sound, som er et label grundlagt af Drake og producerne Noah "40" Shebib og Oliver El-Khatib.

Majid Jordan har tidligere co-produceret og er feature på Drakes store hit-single "Hold On, We're Going Home", som blandt andet vandt MTV Music Video Award for bedste hip-hop-video. Året efter, i 2014 smed de ep'en "A Place Like This" med de store hits "Forever" og "A Place Like This."

I 2015 kom singlen "King City", som man blandt andet kommer til at høre til koncerten. Bandets stil kan ifølge koncertarrangøren Live Nation ikke kaldes standard-r&b som for eksempel Chris Brown eller Tinashe. Der er en langt større element af soul, der får dem til at minde os om The Weekend eller BJ The Chicago Kid.

Den mørke og mystiske klang i musikken skaber en atmosfærisk, intime og harmonisk stemning, men med de velkendte r&b-beats, der forhåbentlig får os til at ville bevæge kroppen.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 11. marts klokken 10.00 via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA