x

GAFFA dækker Nibe Festival

GAFFA dækker Nibe Festival

"Den lille fede", der startede på ladet af den lokale vognmands lastbil i 1985, er nu ikke længere så lille. Nibe Festival konkurerer nu om dage med Jelling Festival, som GAFFA dækkede i maj, om at være Danmarks 3. største festival næst efter Roskilde og Skanderborg Festivaler. Sidste sommer besøgte 15.000 gæster Nibe Festival ved Limfjorden.

Årets topnavne er den tidligere Suede-sanger Brett Anderson og engelske Mika som dog har fået problemer med halsen og har måttet melde afbud. (Han har også aflyst sin planlagte optræden på Roskilde Festival.) Svenske The Ark erstattede Mika onsdag aften.

I morgen fredag kl. 17 skulle rapperen Natasja, som omkom i en tragisk trafikulykke den 24. juni på Jamaica, have spillet på en af Nibe Festivalens mindre scener. I stedet bliver der på Reservatets scene, hvor Natasja skulle have spillet, afholdt en mindekoncert. Natasjas orkester, The Ragga Pack, har besluttet at gennemføre den planlagte koncert til minde om sangerinden. Flere af hendes nære venner har ønsket at vise deres respekt ved at optræde som gæstesolister, men det er endnu ikke offentliggjort, hvem det bliver.

GAFFA følger naturligvis koncerten i morgen kl. 17.

Nibe Festivals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA