x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Erfaren industrial i Odense

Weekenden byder på noget helt særligt til Klub Golem på Kulturmaskinen i Odense, når et af landet mest erfane industrial-grupper Neotek træder indenfor. De får følgeskab af de lokale Giedo Primo, så er musik som Nine Inch Nails, Kraftwerk og Front 242 noget, der kan vække appetitten, er der god grund til at kigge forbi Klub Golem, når Ras Bolding på fredag åbner dørene.

Hvad: Klub Golem – Neotek & Giedo Primo

Hvor: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C

Hvornår: 11. marts fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tag i Swingerklub!

Den famøse og meget omtalte Swingerklubben, som er klassens evige misforståelse, fejrer på fredag deres første fødselsdag. Swingerklubben er næsten lige så fræk, som den lyder, og festen centrerer sig som altid om swingmusik, dans og æstetik fra 1920'erne og 30'erne. Der vil i dagens anledning være reception med øl, bobler og godbidder, inden festen for alvor sættes i gang kl. 23.00. Så fin dden fine kjole og den høje hat frem og tag med tilbage til de vilde 20'ere.

Hvad: Swingerklubben – 1 års fødselsdag

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 11. marts fra kl. 21.30

Hvordan: Facebook-event

 

Nonsens!

Noget af det vildeste til at komme ud af Bornholm (efter Krøllebølle-isen naturligvis), er elektronikerne Nonsens. De tre barndomsvenner Anton, Jens og Rasmus har lavet musik sammen i tre år og har allerede sat et solidt aftryk på den danske elektroniske scene. De har desuden gjort sig stærkt bemærket i udlandet med deres remix af M.I.A.s "Bad Girls", som blandt andet har fanget opmærksomheden fra Jay Z's Roc Nation. Nu er det Nørrebros tur til at opleve hypen, når Nonsens fredag fyrer op for en natkoncert af international klasse. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Nonsens (Natkoncert)

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 11. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

KBH går dybt!

Fredag præsenterer den lokale musikkollektiv CPH DEEP, et særlig tysk på besøg på spillestedet og natklubben KB18 i Kødbyen. Herren, der er tale om er Ruede Hagelstein, der ser sig selv som et vaskeægte barn af Berlins gader. I flere år har Hagelstein været tilknyttet den legendariske natklub Watergate samt Watergate Records og er kendt for sin eklektiske elektronik. Han får følgeskab af kometen og landsfætteren Jonas Salbaach, der allerede er godt placeret i det elektroniske miljø, med sin skarpe blanding af house og techno. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: CPH DEEP – Ruede Hagelstein + Jonas Salbaach

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 11. marts fra kl. 23.55

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Så' der Boogie Juice!

Lørdag går det igen ned i KB18 på Vesterbro, når kollektivet Boogie Juice afholder afterparty for Floor Wars, som finder sted i Vega samme aften. Der fyres op for en omgang Rap Juice Jam, hvor blandt andre DJ Scratch Magic og Context under navnet Schmugs, der har rødder i Nobody Beats The Beats og Khalazer, svinger forbi. De får blandt andre følgeskab af Keis Khatib, tidligere medlem af rap-kollektivet Royal Mudd, samt Loke Deph og endnu flere. Der er arrangeret Boogie Walk Along fra Vega, så følg musikken eller Boogie Juice Christiania-cyklen.

Hvad: Boogie Juice – Rap Juice Jam + Floor Wars Afterparty

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 12. marts fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Dans dig tilbage til '79

Lørdag rejses der tilbage i tiden på natklubben, Double Rainbow i Aarhus. Året er nærmere betegnet 1979, og det var dengang, hvor bukserne var stramme de helt forkerte steder, håret var højt, og Anker Jørgensen stadig var statsminister. Med andre ord var det tider. Så find din regnbuefarvede skjorte frem, sprøjt noget hårlak i håret og dans til disco, som var året 1979. Soundtracket leveres af den altid festklare Manmade Deejay, der smider lækre rytmer afsted mod dansegulvet.

Hvad: Disco Like It's '79

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 12. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA