x

Kiefer Sutherland lægger sidste hånd på debutalbum

Kiefer Sutherland lægger sidste hånd på debutalbum

Den amerikanske skuespiller Kiefer Sutherland, nok også for en del kendt under navnet Jack Bauer - Sutherlands karakter i action-serien "24 Timer", som kørte gennem otte sæsoner og sluttede tilbage i 2010 – udgiver nu et debutalbum.

Sutherlands første album udgives, efter skuespilleren for 14 år siden tog de første skridt i musikkens retning og grundlagde pladeselskabet Ironworks sammen med sin ven, sanger- og sangskriver Jude Cole.

Nu tager Sutherland så de næste skridt og sparker for alvor sin egen musikkarriere i gang, når han drager på en USA-turné og optræder med sangene fra sin kommende debutplade "Down in a Hole".

Debutalbummet indeholder 11 folk-sange, som er resultatet af skuespilleren-gone-musikerens egne livserfaringer.

Stjernen fortæller til Rolling Stone, at sangene har fungeret som en slags dagbog for ham:

"Det er noget meget tilfredsstillende over at kunne se tilbage på mit eget liv, gode tider og dårlige, og udtrykke de følelser i musik. Så meget som jeg nød skrive- og indspilningsprocessen, nyder jeg nu meget at kunne spille disse sange foran et publikum, hvilket var noget, jeg ikke havde regnet med".

Sutherland og Cole startede oprindeligt deres pladeselskab tilbage i 2002 for at hjælpe spirende musikere med indspilning og distribution af deres musik og har siden udgivet musik fra navne som Lifehouse, Billy Boy on Poison, HoneyHoney og Rocco Deluca and the Burden.

Selv forlod Sutherland pladeselskabet tilbage i 2009 for at fokusere på sit næste karrieretræk, hvilket mundede ud i det kommende debutalbum.

Sutherland starter sin USA-turné den 14. april i Milwaukee, i delstaten Wisconsin. Udgivelsesdato og den fulde trackliste for "Down in a Hole" forventes desuden at blive afsløret snart.

Se her Sutherland optræde med sit band The Barefoot Boys of Box Canyon med sangen "Can't Stay Away":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA