x

Vega fyrer op for et californisk hiphop-fyrværkeri

Vega fyrer op for et californisk hiphop-fyrværkeri

Den 12. juli skruer Store Vega op for hiphop-beatet ved at invitere to californiske hiphop-bands til Danmark. Så sæt kasketten på skrå og find dine baggy jeans frem, når Store Vega byder velkommen til Jurassic 5 og Dilated Peoples.

Det er ikke første gang, at Jurassic 5 (billedet) kommer til Store Vega. De seks bandmedlemmer Chali 2na, Akil, Soup, Marc 7, DJ Nu-Mark  og Cut Chemist leverede svedige hiphop-rim, da de gæstede Store Vega 29. august sidste år. En koncert, som ifølge GAFFA anmelder var en magisk aften, hvor alt gik op i en højere enhed. GAFFAs Rosa Louise Stilgren kvitterede med en femstjernes anmeldelse efterfulgt af ordene:

"Jeres ubesværede flow blev leveret knivskarpt med smittende energi og en opløftende humoristisk tilgang til materialet. Deres gakkede univers mindede om en krydsning mellem sci-fi og børnefjernsyn fra firserne, der konstant tryllebandt publikum, og som ikke på noget tidspunkt blev monotomt."

Koncerten på Store Vega den 12. juli bliver hiphopgruppens eneste skandinaviske koncert i år. Jurassic 5 blev dannet i 1993 og har udgivet fire studiealbums. Lige nu arbejder gruppen på nyt materiale, som vil udkomme senere på året.  

Jurassic 5 får selskab af gruppen Dilated Peoples, som gæster Store Vega samme aften. Dilated Peoples var sidst i Danmark på Roskilde Festival 2014.   

Dilated Peoples består af de tre medlemmer Evidence, Rakaa og DJ Babu. Bandet har i alt udgivet fem studiealbum, hvor deres seneste musikalske udspil er albummet ""Directors Of Photography" fra år 2014. Til koncerten i Store Vega har hophopdrengene pakket rygsækken med gamle såvel som nye Dilated People-numre.

DJ Static og DJ Noize står for hiphopfestens opvarmning. Den dynamiske danske duo er anerkendt i hele verden for deres skills bag pladespillerne. DJ Noize har vundet 2 dj-VM-titler, og DJ Static blev udnævnt til "Best Urban DJ" fem år i træk til Danish DeeJay Awards. Sammen har de varmet op for Jay-Z på Roskilde Festival i 2008.

Vega, København V

12. juli kl.20:00 

Billetpriser: 400 kr. 

Billetterne kan findes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA