x

Video: Sluk tørsten med nyt fodboldhit fra Avicii

Video: Sluk tørsten med nyt fodboldhit fra Avicii

Den svenske Grammy-nominerede dj Avicii har sammen med sangeren Conrad Sewell produceret Coca-Cola-kampagnesangen ved dette års Europamesterskab i fodbold. Sangen, som hedder "Taste the Feeling", har til formål at fange energien fra Coca-Cola-kampagnen i en enkelt sang. Ifølge Group Director Joe Belliotti hos "Global Music" i Coca-Cola-virksomheden er dette en udfordrende opgave:

"Vi er færdig med kampagnen. Vi søgte den perfekte sang, og lige præcis den her skilte sig som noget specielt allerede fra dag 1," lyder det fra Joe Belliotti.

Ifølge Joe Belliotti er Avicii en unik kunstner, idet den svenske dj formår at sprede optimistisk musik rundt i verden gennem en musikalsk følsomhed. Avicii kreerer sange med i moderne stil, men tilføjer traditionelle instrumenter til mixet.

Den 26-årige svenske Avicii aka Tim Bergling har mange hits på samvittigheden i form af "Waiting for Love", "Wake Me Up" og "Hey Brother". Avicii har to gange været nomineret til en Grammy i kategorien "Best Dance Recording" for sangene "Levels" og "Sunshine".

Den unge svenske dj har i forbindelse med kampagnesangen arbejdet sammen med den australske sanger Conrad Sevel, der har skrevet sangen "Hold Me Up".

"Taste the Feeling" blev i januar offentliggjort i en akustisk version sunget af Conrad Sewell i januar i forbindelse med Coca-Colas globale marketingkampagne af samme navn. Sangen handler om det specielle øjeblik, hvor man drikker en cola. Musikvideoen til kampagnesangen skildrer forskelige episoder, hvor koffeindrikken skaber glæde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA