x

Bryan Adams: Nallerne væk fra min guitar

Bryan Adams: Nallerne væk fra min guitar

Bryan Adams fik sig en slem overraskelse, da han forleden kom igennem tolden i Cairo International Airport. Tolderne havde nemlig set sig nødsaget til at skrive på en af hans elskede guitarer med en grøn tusch. Og når det så oven i købet drejer sig om en gammel, meget dyr guitar, vækker det jo ikke ligefrem glæde hos en musiker, måtte en mat Adams konkludere. Det skriver Classic Rock.

Adams har efterfølgende lagt et billede op på Instagram, hvor fans kan se hans værdifulde Martin D-18 fra 1957 med "graffiti" på. "Tilbage til guitarbyggeren," skriver Adams nedenunder.

Til NBC fortæller den canadiske musiker: "Det var noget med toldidentifikation. Problemet er bare, at det er en vintage guitar fra 1957, og ydresiden af et gammelt instrument er skrøbeligt. Alle instrumenterne blev markeret - selv mine mundharmonikaer. Så åndssvagt."

Bryan Adams har dog senere forsikret sine egyptiske fans om, at det ikke er noget større problem. "Det vil blive fixet, intet problem. Jeg vil gerne fortælle jer alle, at jeg elsker jeres land, og vi har haft en fantastisk tid der, vi følte os hjemme. Hændelsen med skamferingen af vores instrumenter af lufthavnstoldere er irriterende, men det var nødvendigt at påtale."

En unavngiven talsperson fra Cario International Airport siger: "Vi markerer for at være sikre på, at det er samme genstand, som kom ind i landet, der forlader landet."

Det er dog ikke første gang, at den berejste Adams har været ude efter ansatte i lufthavne. I juli sidste år sendte han en offentlig besked til Air Canada efter, at de havde gjort akkurat det samme – blot med sort tusch – på en af hans guitarer.

Bryan Adams er for tiden på turné for sit seneste album "Get Up!". Det imponerede dog ikke GAFFAs musikanmelder Jan Opstrup Poulsen, der kvitterede med to stjerner, og skrev: "Der er ikke meget kraft tilbage i den canadiske rockveterans stemme, der gennem årtier har sunget op til dans. Det samme kan man også sige om hans let gumpetunge sange, der må siges at være gentagelse på gentagelse."

 

 

Airport customs graffiti on my 1946 Martin D-18 in Cairo, Egypt. Back to the luthier... #bryanadamsgetup

Et billede slået op af @bryanadams den

 

TO ALL MY EGYPTIAN FRIENDS: Thank you for writing about the guitar, I really appreciate it, it will be fixed no problem....

Opslået af Bryan Adams på 11. marts 2016

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA