x

Down aflyser alle europæiske koncerter

Down aflyser alle europæiske koncerter

Phil Anselmos opførsel til Dimebash i januar har fået langtrækkende konsekvenser for hans musikalske karriere. Nu har Down, som Anselmo står i front for, trukket sig fra alle årets europæiske festivaler. Det skriver Classic Rock. 

I forgårs meldte den franske festival Hellfest, at Anselmo havde informeret dem om, at Down ikke ville spille på nogle af årets europæiske festivaler, og nu bekræfter engelske Donington, at Down også har trukket sig fra festivalen i 2016.

Arrangørerne af Download Festival istemmer sig koret og siger i en pressemeddelelse: "Down har aflyst alle deres tilbageværende europæiske turné-datoer og vil derfor heller ikke længere spille på Download festival i 2016."

Phil Anselmo blev midtpunkt for en omfattende kritik efter, at han blandt andet heilede på scenen til Dimebash. Hændelsen blev fanget på video og lagt op på YouTube. Anselmo forsvarede sig med, at det blot var en joke og refererede til, at der blev drukket hvidvin backstage, men efter at Machineheads Rob Flynn lagde et vredt modsvar op på Youtube, trak Anselmo sit forsvar tilbage og undskyldte. Han har siden forsøgt at reparere sit ry og endda tilbudt at trække sig tilbage fra Down

Hellfest har lagt Anselmos brev op på ders Facebook-side. Det lyder: "Min frygtelige fejltagelse har gjort indvirkning på mit ry, og retfærdigvis så. Jeg må dog påpege, at I kender mig bedre end denne fulderik-hændelse nogensinde kunne gøre. Hellfest er mit hjerte. Og min skam er enorm, fordi jeg har kun kærlighed til over for folk på denne klode. Så min bror, det river mit hjerte endnu mere itu at lade dig vide, at jeg ikke tror, at jeg burde spille nogle europæiske festivaler i år."

Der er endnu ikke nyt fra Down-lejren om, hvorvidt bandet tilføjer yderligere koncertdatoer i Nordamerika i 2016. Bandet skal spille på Hard Rock Cafe i Las Vegas den 26. august. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA