x

Vil du optræde på Uhørt Festival?

Vil du optræde på Uhørt Festival?

Der er noget særligt ved at opdage et nyt band, og Uhørt Festival er stedet, hvor du kan gøre et fund. Ansøgningsrunden til årets vækstlagsfestival er nu i gang, og har du et band, der bare venter på at blive opdaget, kan du sende en ansøgning af sted. Der modtages ansøgninger indtil mandag den 4. april 2016 kl. 12

Uhørt Festival er nemlig ved at køre i stilling til 2016-udgaven, som afholdes den 12.-13. august 2016 på Refshaleøen i København. Line-up bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 40 navne af en pulje på over 500 valgt til at blive præsenteret på den landsdækkende musikfestival. Festivalen har tidligere fostret navne som The Minds of 99, Velvet Volume (billedet) og Emma Acs.

Alle interesserede opfordres til at søge – uanset genre og geografi; både bands og solister, nye og erfarne musikere, som ønsker nå ud til et bredere publikum, samt mere etablerede musikere, der optræder i nye konstellationer. 

De senere år har UHØRT oplevet en massivt stigende interesse fra både publikum, branche og medier. En interesse, der opnåede et klimaks sidste år, hvor over 2.500 musikelskere gæstede festivalen. Programmet inkluderede fremadstormende kunstnere som Velvet Volume, The Entrepreneurs, Nick Sway og Shy Shy Shy.

Du kan sende en ansøgning her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA