x

Videoklip: Phil Collins spiller live for første gang i seks år

Videoklip: Phil Collins spiller live for første gang i seks år

Phil Collins spillede sin første offentlige koncert i seks år, da han i fredags optrådte med syv sange til et velgørenhedsarrangement i Miami. Se et fanfilmet videoklip her forneden.

I oktober sidste år bekendtgjorde Collins, at han ikke længere betragtede sig som værende på pension og vendte tilbage til musikbranchen med planer om et nyt album og turnéplaner. Det skete til dels, fordi Collins ønskede at vise sine børn, hvad det egentlig var, han lavede.

Det var dog ikke alle, der blev glade for nyheden. Collins blev mødt af en underskriftindsamling med mere end 4000 signaturer, der opfordrede ham til at opgive sine planer. Stifteren af indsamlingen hævdede senere, at det blot var en spøg og udtalte: "Folk, som underskrev det her, fatter, at det var en spøg. Andre gjorde ikke. Det var åbenlyst ikke en særlig seriøs indsamling. Ingen kunne vel for alvor tro, at det her ville blive sendt til FN?".

Ifølge Rolling Stone Magazin spillede Collins fem af sine egne sange ("Another Day In Paradise", "Against All Odds (Take a Look at Me Now)", "In the Air Tonight", "Easy Lover" og "Take Me Home") samt covers af The Temptations' "My Girl" og Bob Dylans "Knockin' On Heaven's Door". 

Se et fanfilmet videoklip via YouTube her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA