x

NorthSide bliver kontantløs festival

NorthSide bliver kontantløs festival

Så er det slut med at tage kontanter med på NorthSide. For første gang bliver det i år udelukkende muligt at betale med kredit- og debetkort på NorthSide, hvilket ifølge festivalen kommer til at give bedre service og færre køer i boder og barer.

Problemerne med betalingssystemet på NorthSide 2014 resulterede i, at der blev investeret i et nyt system, der i stedet for at være afhængigt af ny teknologi benytter et eksisterende og populært system, nemlig dankortet.

Det nye system blev i 2015 i samarbejde med DK Online og OnlinePOS testet med stor succes på NorthSide, Tinderbox, GrimFest og Grøn Koncert, og nu er man NorthSide klar til at lancere sig selv som en festival helt uden kontanter.

– Beslutningen handler om sikkerhed og hastighed. Erfaring viser, at transaktioner med kort går langt hurtigere end kontantbetaling, og har man et af de nye kontaktløse kort med NFC, går det lynhurtigt, fordi du ikke skal indtaste pinkode. 2015 var året, hvor vi testede vores nye system, og det har givet os den nødvendige overbevisning om, at vi har et driftssikkert system, der lever op til vores ønske om at tilbyde vores gæster et gratis betalingssystem, som de er fortrolige med. Vi er sikre på, at vi med det nye system kan levere bedre og hurtigere service på pladsen end tidligere, udtaler talsmand for NorthSide, John Fogde.

For at hjælpe internationale gæster modtages også internationale kreditkort i boder og barer, og skulle de have medbragt kontanter, vil det være muligt for dem og alle andre at ombytte dem til midlertidige værdikort, som er gyldig betaling overalt på pladsen. Ombytning kan også ske ved brug af MobilePay.

Besøg NorthSide.dk/FAQ for mere om fordelene ved kontantløs betaling på NorthSide.

NorthSide 2016 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 17.-19. juni, og billetter kan købes via GAFFA.dk/festivalguide


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA