Tårn og Moses: 'Andreas' streamer fælleskoncert i aften

Tårn og Moses: 'Andreas' streamer fælleskoncert i aften

I aften 15. marts giver r&b-duoen Moses: "Andreas" og den dansksyngende rockgruppe Tårn en fælles koncert i MillFactory Studio i København for at sætte fokus på nye måder at opleve musik på. Koncerten er udelukkende for konkurrencevindere, men du kan følge med derhjemme via dette link.

Gennem MillFactory NuVenue skabes en anderledes måde at opleve livemusik på, nemlig livestreamet direkte fra studiet, hvor otte kameraer sørger for, at koncertgængeren også kan være placeret i sofaen derhjemme. De otte kameraer er placeret i samarbejde med de to bands og skræddersyet til denne performance.

Moses: "Andreas" og Tårn præsenterer en 35 minutters koncert, hvor sættet rummer numre fra begge bands, og det fremføres som et samlet kollektiv.

Moses: "Andreas" og Tårn giver endnu en fælleskoncert på årets Spot Festival i Aarhus i dagene 29.-30. april – og vil til den tid spille noget længere end 35 minutter.

Moses: "Andreas"  udgav i september 2015 debut-ep'en "Tryghed Er Støj", mens Tårn 18. marts udsender deres debutalbum, "Ud Ad Mit Vindue".

Se en præsentationsvideo af koncerten i aften:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA