x

PJ Harvey kritiseret af amerikanske politikere

PJ Harvey kritiseret af amerikanske politikere

PJ Harvey er af amerikanske byråds-kandidater blevet kritiseret for temaet i sit nye nummer "The Community of Hope", skriver DCist.

Nummeret omhandler et byområde i Washington, D.C. kaldet Ward 7. Set i forhold til byens andre områder er netop dette område stærkt underudviklet og økonomisk presset.

"Now this is just drug town, just zombies / But that's just life" lyder det fra PJ Harvey på det nye nummer. Sangerinden omtaler herudover områdets centrale Benning Road som "the well-known pathway of death".

Som følge af PJ Harveys negative omtale af Ward 7 har Washington, D.C.s tidligere borgmester Vince Gray udtalt følgende: "Jeg vil ikke værdige dette sindssyge værk en udtalelse." Grays valgkamps-kasserer har senere tilføjet, at "PJ Harvey er for musikken, hvad Piers Morgan er for kabelnyheder". Den tidligere redaktør for Daily Mirror Piers Morgan blev tilbage i 2012 stærkt kritiseret for sine afvisende udtalelser om telefonhacking, som foregik på Daily Mirror, imens han sad som på posten som redaktør.

Grant Thompson, som er blandt de personer, der stiller op som kandidat for Ward 7s byrådssæder, udtaler, at Harvey "har brug for at se mere af byen," og fortsætter: "Et af de løfter, jeg giver er, at vi vil få flere restauranter til Ward 7 … Vi har et enkelt supermarked i hele området. Jeg forklarer det med dårligt lederskab."

PJ Harveys kommende album "The Hope Six Demolition Project", som indeholder det omdiskuterede nummer "The Community of Hope", udkommer den 15. april. Albummet bliver dermed Harveys niende studiealbum.

Lyt til "The Community of Hope", som omhandler det økonomisk hårdt ramte byområde Ward 7 i Washington, D.C., her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA