x

Premiere: Hør Mother Lewinskys debutalbum allerede nu

Premiere: Hør Mother Lewinskys debutalbum allerede nu

Lørdag den 19. marts udgiver den danske gruppe Mother Lewinsky deres debutalbum "Oratorio Volgare". Allerede nu kan du dog høre hele albummet via linket nedenfor.

Den københavnske trio har skabt et værk med et ambitiøst arrangementsarbejde, hvor debutens ni popsange bliver båret af klassiske strygere, blæseorkester, kirkeorgel og koncertflygel. De klassiske instrumenter smelter sammen med den traditionelle rytmegruppe og skaber med bandets egne ord "et organisk baroque-pop-album" og et univers, der er både storladent og melodisk.

Sangene handler ifølge bandet selv "om livet i den moderne vestlige kultur. De er nedslag i en række skæbner, der på forskellig vis er påvirket af det samfund, vi befinder os i. Den rastløshed de uendelige muligheder giver, den apati, verdens uretfærdighed vækker, hvordan tilværelsens ligegyldighed druknes i rusmidler, og hvordan kærlighedens største trussel er omgivelsernes pres. Albummet er et opråb til give slip på vores bekymringer i tillid til omverden, til at blive ved med at tro på det gode og til ikke at lade os skræmme af vores ubetydelighed, men nyde den og lade den sætte os fri," fortæller gruppen.

Mother Lewinsky består af Marc Facchini Madsen på vokal, Michael Vitus på trommer og Søren Stensby Hansen på violin. Gruppen blev dannet i 2012 og udgav deres debut-ep i 2013. De har spillet på både Roskilde Festival, Spot Festival og Nordklang Festival i Schweiz, hvor de har lavet koncertopsætninger med klassiske strygeorkestre.

GAFFA anmeldte senest gruppen live på Grim Fest 2013 i Aarhus, hvor vi tildelte dem fire stjerner under overskriften "Det går strygende for Mother Lewinsky". Læs hele anmeldelsen her.

På udgivelsesdagen holder gruppen releasekoncert i Studenterhuset København. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA