x

Live Earth gik glip af Guns N' Roses og Axl Rose

Live Earth gik glip af Guns N' Roses og Axl Rose

Guns N' Roses har netop overstået en succesrig turné i Australien og New Zealand og er på vej til Japan, hvor den første koncert skal spilles den 14. juli i Chiba.

Det tillod tidsmæssigt Guns N' Roses at deltage i Live Earth, men ifølge en pressemeddelelse fra Axl Rose gik planerne i vasken.

Der var lagt op til, at bandet skulle spille i Rio, men tilsyneladende lod det sig ikke gøre af logistiske årsager. Da bandet allerede var i nærheden af koncerterne i Japan og Australien, tilbød de at optræde ved disse koncerter, men det var arrangørerne åbenbart ikke interesserede i.

Så blev det forsøgt at få Axl til at optræde med Lenny Kravitz ved dennes optræden ved Rio-delen af arrangementet, og det så ud til at ville finde sted. Men så aflyste Kravitz pga. en skade, hvorefter Axl naturligt nok også aflyste sin tur til Rio. Det nåede desværre ikke frem til Axl i tide, at Kravitz var kommet sig så meget, at han kunne optræde alligevel, så ingen surprise-gæsteoptræden fandt sted.

Et tab for Live Earth, der især i programmerne for netop Australien og Japan godt kunne have trængt til international rock af et lidt mere legendarisk format end det, der ellers blev præsteret på disse scener.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA