x

Celebration klar med toer

Celebration klar med toer

”The Modern Tribe” er titlen på det kommende album fra den amerikanske trio Celebration, der hermed forsøger at leve op til den kritikerroste og selvbetitlede debut fra 2005.

Titlen afspejler det faktum, at det aktuelle album er blevet til takket være en kollektiv indsats, hvor sanger Katrina Ford, multiinstrumentalist Sean Antanaitis og trommeslager David Bergander har fået hjælp fra en lang række musikere. Ikke tilfældige musikere vel at mærke. ”De mest talentfulde mennesker, vi kender”, som Katrina Ford formulerer det på bandets hjemmeside.

Skiven er lige som forgængeren produceret af Dave Sitek, og hvis samarbejdet har flasket sig blot nogenlunde lige så frugtbart som sidst, så er der gode sager i vente. I hvert fald skrev GAFFAs anmelder følgende om debuten: ”Med sådan et afsæt er det kun rimeligt at knytte endog meget store forventninger til amerikanerne.”

Celebration, der nu i to omgange har turneret med de eksperimenterende The Blood Brothers, udsender ”The Modern Tribe” tirsdag den 9. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA