x

Page Four kører over målstregen med ny single og video

Page Four kører over målstregen med ny single og video

Der er fart over feltet, når Page Four fyrer op for nye poptoner til deres nye single "Vinder".  Singlen er en forløber til bandets kommende debut-ep. I de kommende uger kan man opleve boybandet på turne rundt i landets største byer herunder København, Odense, Aarhus, Aalborg mm.

På få måneder lykkedes det Page Four at slå igennem på den danske musikscene. Med singlen "Sommer" fik de en først plads på iTunes, mens salget af sangen "Fucking Smuk" gik i guld.

Det poppede firkløver er klar med et nyt singleudspil, der handler om at være en vinder. På en gocartbane fræser de fire unge fyrer rundt med benzin i blodet. Men det er ikke kærlighed til motorer, videoen repræsenterer.

"Det er et nummer, som begynder hårdt og slutter stort. Den handler om at have fundet en pige, som giver dig så meget selvtillid, at du føler dig som en vinder, men samtidig tør stå ved, at du ikke er perfekt," forklarer Stefan fra kvartetten.

Sammen med pigen føler man sig som en vinder, idet man føler sig udovervindelig. Men ifølge bandmedlemmet Pelle kan man også se sangen "Vinder" i andre perspektiver:

"Man er en vinder, når man opnår de mål, man selv sætter i livet. Hvad end det er kreativt, uddannelses- eller udviklingsmæssigt."

Selvom sangen udadtil handler om sød kærlighed imellem en dreng og en pige, beskriver singlen også bandets succes:

"Set med vores øjne er det vores start på Page Four. Vi gik i gang for lidt over et år siden, og nu står vi med 3 guldplader og en platin, vi er lige gået i gang med vores første tour som solonavn, og oven i hatten har vi en af verdens dejligste fangrupper til at støtte op omkring alt, vi laver. Det er i sandhed det, der får os til at føle os som vindere," forklarer Jonas.

Sangen er skrevet af Tim McEwan, Theis Andersen og Søren O, der også var holdet bag "Sommer". Den 19. marts indleder gruppen en danmarksturné, som tager dem forbi landets større byer.  Billetterne til turnéen kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA