x

Michael Falch og Poul Krebs synger Citybois

Michael Falch og Poul Krebs synger Citybois

De gamle møder de unge, når den danske duo KrebsFalch laver et covernummer af Citybois. I anledning af dette års Zulu Award har Michael Falch og Poul Krebs lavet en coverversion af hittet "Purple Light", som udkom i sommer. Se og hør deres fortolkning nedenfor.

Begge kunstnere er nomineret i kategorien "Årets Nye Navn" til dette års Zulu Awards, som afholdes den 7. april i Forum i København. Et arrangement, hvor du kan opleve Medina, Christopher, S!vas, Gilli, The Minds of 99, Djämes Braun, Emil Stabil med flere på scenen.  

KrebsFalch-duoen består af de to sangere Michael Falch og Poul Krebs, som i november 2015 udgav albummet "Tomandshånd". Sammen har de to herrer spillet utallige koncerter rundt i Danmark herunder Musikhuset i Århus, hvor duoen sammen med en femstjernet anmeldelse fik følgende ord med på vejen:

"I duoformatet kunne man virkelig fordybe sig i sangenes tekster og de to stemmer, der supplerer hinanden så godt – både når de synger i kor, og de synger hver sit vers."

Siden X Factor rullede over skærmen sidste år, har Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov haft pigehjerterne med sig. Over 100.000 følgere på Facebook og en fanskare af de såkaldte "Citygirls" har banet vejen for de unge herrer. Efter at have høstet en fjerdeplads i X Factor udgav popdrengene det firestjerne-anmeldte album "What Bois About To", som indeholder hittet "Purple Light". En sang som KrebsFalch nu laver en coverversion af.

Michael Falch og Poul Krebs kan opleves til en GAFFA Library Session – akustisk minikoncert, live-interview og meet and greet – på Frederiksberg Bibliotek tirsdag den 19. april klokken 19-21

Billetsalget til de enkelte aftener åbner 14 dage før de enkelte arrangementer via Biblioteket Frederiksbergs hjemmeside

Medlemmer af GAFFA Plus Guld kan 14 dage før de enkelte arrangementer hente gratis billetter via GAFFA.dk/plus

Se KrebsFalch fortolke Citybois her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA