x

Større og vildere: Ti-års jubilæum for Christianias gratis søndagskoncerter

Større og vildere: Ti-års jubilæum for Christianias gratis søndagskoncerter

I år bliver den tiende sommer med Christianias gratis søndagskoncerter, og det skal fejres. Café Nemoland har oppet niveauet i anledning af jubilæet.

Desuden kan Christiania i år puste hele 45 lys ud i fødselsdagskagen, og det halvrunde jubilæum er endnu en grund til, at budgettet og ambitionsniveauet i år har fået et ekstra nøk.

Det fulde program bliver afsløret den 1. maj – et program, som byder på etablerede navne og nye spændende kunstnere fra den danske musikscene.

Verdensstjernerne Laid Back åbner for dette års sæson den 15. maj i fristadens have, og programmet kører med arrangørernes ord "D.A.U.D.A" hver søndag frem til den 28. august – hvilket kunne tyde på, at Sivas også dukker op.

Desuden vil Gnags kunne opleves i løbet af sæsonen, når de slår vejen forbi fristaden på deres 50 års jubilæumstour, og MC Einar er også klar til at underholde i Christianias grønne områder.

Resten af programmet for Søndagskoncerternes ti-års jubilæum er ifølge Café Nemolands konferenciers Ralph og Tanja "spækket med navne, der kan få publikum i alle aldre til at flytte ind på volden bag Nemo".

Koncerterne starter på slaget 18 og senere klokken 20 hver søndag, og entrébilletten til festlighederne er et besøg i caféens bar.

Varm op til sommeren på Christiania med Laid Backs "Sunshine Reggae":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA