x

Guide: Her er påskens bedste fester

Guide: Her er påskens bedste fester

Påskedubben starter onsdag

Påskeferien skydes i gang i Pumpehuset, der onsdag aften skrues op for påskebassen. Arrangementet PåskeBass stables på benene i samarbejde med festkollektivet OHOI!, og der er besøg direkte fra Manchester, når Dub Phizix og Strategy (Broke'n'£nglish) fyrer op for de tunge beats. Er du tidligt ude, bydes der på kolde pilsnere til påskefolket. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: PåskeBass

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V

Hvornår: 23. marts fra kl. 22.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

TAP1 lukker med et brag

Carlsbergbyen er under forandring, og det betyder, at spillestedet TAP1 må lade livet. På Langfredag bliver der derfor afholdt det absolut sidste arrangement, der går under navnet Blowout, og som samler en lang række af danske og internationale dj's. På programmet er blandt andre Morten Breum, TooManyLeftHands, John O'Callaghan og Ben Nicky, der alle sørger for, at TAP1 lukkes med manér.

To dage forinden byder selvsamme lokaler velkommen til et 13 år gammelt koncept, Påske Tam Tam. Konceptet har tidligere været placeret på Docken og Halvandet og var i den forbindelse mere undergrundspræget. I år er det lykkedes at samle hele 4.000 gæster, når der fyres op for en den psykedeliske rejse. Der er dømt psytrance fra Israel, når Astral Projection, Astrix, Bubble og SUB6 lægger vejen forbi, samt der præsenteres et stort navn inden for Progressive Trance, når Fabio Symphonix Moon skruer op for bassen.

Hvad: Blowout og Påske Tam Tam

Hvor: TAP1, Ny Carlsbergvej 91, Kbh. V

Hvornår: 23.-25. marts

Hvordan: Blowout officielt billetsalg og Påske Tam Tam officielt billetsalg

 

Dans i 30 timer

Der er taget inspiration fra Berlins fineste natklubber, når der på fredag sættes gang i festen, der først slutter søndag morgen. Kulturhuset KraftWerket i Valby omdannes denne weekend til en fest, hvor hele 24 dj's vil fyre op for lydsystemet, blandt andre bestående af Rune Bagge, Andy Müller og Dischoshaman, samt forskellige visuelle kunstnere vil sammensætte den helt rigtige sanselige oplevelse. Arrangørerne vil både servere morgenmad, aftensmad, kaffe, juice og andre forfriskninger, som lørdag morgen kulminerer i en lækker champagnebrunch.

Hvad: 30 Hour Space Trip

Hvor: KraftWerket, Valgårdsvej 2, Valby

Hvornår: 25.-27. marts

Hvordan: Facebook-event

 

Snavs på Rust

Fredag aften går det ned på natklubben Rust på Nørrebro, når Snavs kigger forbi og tænder ild til festen. Den kompromisløse lyd, der blev introduceret på debut-ep'en 808%, er af Snavs blevet bragt rundt omkring i Europa, hvor festerne er eksploderet i et overflødighedshorn af moshpits. Fredag bliver det Nørrebros tur, så er du til tunge, grumme beats, går du nok ikke helt galt i byen. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Snavs (Natkoncert)

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 25. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Besøg en anden galakse

Natklubben Double Rainbow i Aarhus inviterer på en intergalaktisk rejse gennem tiden, når der fyres op for elektrisk bas, leveret af spanske David Granha og Domino. Det bliver til en fest, der er Daft Punk værdig, så befinder du dig i Aarhus, er der god grund til at svinge forbi.

Hvad: Into Space

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 25. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Blasé introducerer igen

Natklubben Blasé i Odense er endnu engang tilbage med deres nye koncept, som tidligere har set Katie Keller og Hakeem. Denne omgang lander på svenske Gee Dixon, der er en af tidens mest fremtrædende rappere, og som allerede har fået masser af kærlighed på Sveriges P3.

Hvad: Introducing – Gee Dixon

Hvor: Blasé, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 25. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Flammekasterfest

Lørdag slår det nystartede pladeselskab Flammekaster Records et slag for undergrundsrocken med en fest af dionysiske proportioner. På Sigurdsgade 39 fyres der op for en overflod af livemusik, når blandt andre De Underjordiske, The Wands, The Love Coffin, Shiny Darkly og Deadpan Interference går på scenen. Troldmanden Lorenzo Woodrose er igen at finde i det københavnske natteliv, når han lukker festen med sprød musik. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Flammekasterfest

Hvor: Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 26. marts fra kl. 20.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA