x

Lukas Graham fortsat på førstepladsen i Australien

Lukas Graham fortsat på førstepladsen i Australien

Lukas Graham holder i denne uge fortsat førstepladsen på den australske hitliste, mens de danske drenges position på den engelske hitlistes andenplads står uændret. På Billboards Hot 100 er "7 Years" rykket fra en femteplads op på en tredjeplads.

I Australien har Lukas Graham således ligget på førstepladsen med hittet "7 Years" i seks uger, og singlen er ifølge hitlisten også gået platin. Det indbefatter, at den har solgt 70.000 enheder. 

Det er stadig Mike Posner, der holder førstepladsen i England med "In Ibiza (SeeB Remix)". Lukas Graham kan dog stadig bryste sig af at være  indehaver af en dansk hitlisterekord i Storbritannien. Lukas Graham har nemlig slået både Whigfield, der i 1994 lå nummer 1 med "Saturday Night" i fire uger og Aqua, der toppede hitlisten med "Barbie Girl" i fire uger i 1997. "7 Years" er ifølge Official Charts dermed det længst liggende danske nummer 1-hit i Storbritannien – nogensinde.

I USA er det kun Justin Bieber og Rihanna, der holder Lukas Graham fra førstepladsen på Billboards Hot 100. 

"7 Years" blev for nylig den første danske sang til at runde 100 og siden 200 millioner streams på musiktjenesten Spotify, og på Spotifys globale hitliste ligger sangen lige nu som en imponerende nummer 2, kun overgået af Rihanna featuring Drake med "Work".

Du kan se den australske hitliste herden engelske hitliste her og Billboards Hot 100 her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA