x

Video: Eddie Vedder synger med Bruce Springsteen

Video: Eddie Vedder synger med Bruce Springsteen

I torsdags (den 24. marts) fik Bruce Springsteen besøg på scenen, da Pearl Jams karismatiske frontmand og stemme Eddie Vedder sluttede sig til ham til en udgave af "Bobby Jean" fra albummet "Born in the USA" (1985). Det skriver Consequence of Sound. Se et fan-filmet-klip her forneden. 

Bruce Springsteen & the E Street Band er i år på vejen for at fejre 35 års jubilæet af "The River", som blev genudgivet i et ekstravagant box-sæt i december sidste år. Udover at spille sange fra det klassiske album har Springsteen været god til at overraske publikum undervejs. Han har for eksempel hyldet det nu afdøde The Eagles-medlem Glenn Frey med en udgave af "Take It Easy", et cover af "Rebel Rebel" til mindes David Bowie, og han har sågar sørget for, at hans yngste fans har undgået problemer med at komme for sent i skole dagen efter en koncert.

Box-sættet, "The Ties That Bind: The River Collection", modtog fuldt hus, seks ud af seks stjerner, af GAFFAs musikanmelder Henrik Friis, der blandt andet skrev: "Springsteen-fans bør ikke være i tvivl, når det gælder valuta for pengene. En flot indramning af en særlig tid. Og den bedste arkiv-udgivelse hidtil fra New Jerseys one and only…"

Bruce Springsteen spiller i Danmark den 22. juni og 20. juli. Begge koncerter er udsolgt.

Se Springsteen og Vedder her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA