x

Avicii trækker stikket

Avicii trækker stikket

Den svenske dj Avicii bekendtgør i dag via Facebook, at han slutter karrieren i 2016. Du kan læse hele hans udmelding her forneden.

Bag navnet Avicii gemmer Tim Bergling sig, og han har nydt stor international succes siden 2011. Da Forbes sidste år lavede en liste over verdens 10 bedst-tjenende dj's, var han at finde på en sjetteplads med en indkomst på 19 millioner dollars. 

Avicii begynder sit brev med: "Hej verden. Tak for at lade så mange af mine drømme gå i opfyldelse. Jeg vil for evigt være taknemmelig over alt, hvad jeg har oplevet og opnået med hjælp fra mit hold omkring mig og mine elskede fans." Herefter går han videre til at takke en lang række mennesker, som har betydet noget for ham.

Først til sidst kommer han ind på årsagen for sit brev: "For to uger siden tog jeg mig tiden til at krydse USA med mine venner og mit hold, bare for at se og tænke tingene på en ny måde. Det hjalp mig virkelig til at indse, at jeg er nødt til at lave den forandring, jeg har kæmpet med i et stykke tid. Mine valg og karriere har aldrig været drevet af materielle ting, selvom jeg er taknemmelig for mulighederne og trygheden, som min succes har givet mig. Jeg ved, at jeg har været velsignet i at kunne rejse verden over og optræde, men jeg har bare for lidt tilbage til livet af den rigtige person bag kunstneren.

"Jeg vil dog aldrig helt slippe musikken - jeg vil fortsat tale til mine fans gennem den, men jeg har besluttet, at 2016 bliver min sidste turné og sidste shows. Lad os slutte dem med et knald! En del af mig kan aldrig sige aldrig, jeg kunne vende tilbage ... Men ikke med det samme."

Avicii var albumaktuel sidste år med sit andet album, "Stories". Det modtog tre stjerner af GAFFAs musikanmelder Anders Bøgh. Læs anmeldelsen her.

Du kan læse hele Aviciis afskedsbrev her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA