x

Michael Kiwanuka og Editors til Heartland Festival

Michael Kiwanuka og Editors til Heartland Festival

Heartland Festival løfter nu sløret for fire nye navne. Det drejer sig om Michael Kiwanuka (billedet), Editors, Pierce Brothers og WhoMadeWho.

"Med tilføjelsen af de fire nye navne syntes jeg, at det efterhånden er lykkedes os at skabe et virkelig solidt musikprogram her i vores første leveår. Det er både varieret og spændende, og vi har musik til både hjernen, hjertet, fødderne og maven, samtidig med at vi holder et højt internationalt niveau, der fuldt ud kan matche flere etablerede festivaler rundt om i Europa," fortæller festivaldirektør og initiativtager Ulrik Ørum-Petersen.

Michael Kiwanuka (UK) har med sin fløjlsbløde vokal og velkomponerede sange taget verden med storm siden debutalbummet Home Again i 2012. Den 27. maj udkommer Michael Kiwanukas andet album, der har fået titlen "Love & Hate". Første single fra albummet hedder "Black Man In A White World" og er ude nu.

Den millionsælgende kvintet Editors (UK) har gennem de sidste 10 år cementeret sig som et af de helt store indierockbands med hits som "Munich", "Bones" og "Smokers Outside The Hospital Door". De udgav sidste år deres femte album, "In Dream", som modtog fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen. Han skrev: "Efter et rocket fjerde udspil er Birminghams Editors tilbage i deres mest synth-klingende hjørne med et sart, men samtidig også stærkt album."

Pierche Borthers (AUS) består af tvillingebrødrene og multiinstrumentalisterne Jack og Pat, der allerede har spillet på nogle af Europa og Australiens største festivaler, hvor de er blevet rost for deres fantastiske liveoptrædener, som man nu for første gang nogensinde kan opleve på dansk jord.

WhoMadeWho (DK) er et af de stærkeste bands på den danske musikscene lige nu, og Heartlands festivalgængere kan se frem til en af poptrioens anmelderroste live-optrædender. En af dem var bandets optræden på sidste års Roskilde Festival. GAFFAs Christina Majcher kvitterede med fem stjerner og ordene: "WhoMadeWho spillede den uden konkurrence bedste og mest helstøbte koncert, jeg har hørt på Roskilde i år."

Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 10. + 11. juni 2016. Blandt de optrædende navne kan nævnes The Flaming Lips, Mark Ronson (dj-sæt), Low, Sun Kil Moon, Thomas Dybdahl, Susanne Sundfør, Blaue Blume og Brian Eno.

Billetter kan købes nu og koster 955 kr. for en partoutbillet til begge dage og 655 kr. for dagsbillet til enten fredag eller lørdag.

Ønsker man at bo på festivalen, kan man vælge mellem at medbringe eget telt eller campingvogn eller at købe opslåede telte. Desuden vil det være muligt at købe en hotelpakke, hvor værelse, shuttle-bus og festivalbillet indgår.

Køb billetter via GAFFA.dk/festivalguide

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA