x

Copenhell sætter nye navne på festivalplakaten

Copenhell sætter nye navne på festivalplakaten

Metalfestivallen Copenhell er klar med syv nye metaldrøn til festivalplakaten. Trivium, Shinedown, Devil You Know, Bombus, Black Peaks, Defecto og Bersærk spiller på årets festival, som finder sted 23.-25. juni på Refshaleøen i København.

Trivium:

Amerikanske Trivium bringer et metaldrøn til Djævleøen. Bandet er dannet i 1999 og har udgivet otte studiealbum, hvoraf bandets seneste udspil er albummet "Silence In The Snow". Bandet er kendt for deres intense liveoptrædner med forsanger Matt Heafy som frontfigur.

Shinedown:

Der er dømt hardrock til metalfestivalen, når amerikanske Shinedown indtager den danske hovedstad. Med fem studiealbum i bagagen gæster de Danmark. Bandets seneste album er "Threat To Survival" fra år 2015.

Devil You Know

Los Angeles-gruppen Devil You Know er klar til at give Copenhell en smag på genren metalcore, som er en musikalsk sammensmeltning mellem metal og hardcore-punk. Bandet vandt "Metal Hammer Golden Gods Awards"-prisen for "Best New Band". Devil You Know har udgivet to studiealbum, hvoraf deres seneste udspil er "They Bleed Red" fra 2015.

Bombus:

Så er der dømt svensk heavyrock, når Göteborgbandet Bombus leverer tromlende hård heavyrock med inspiration fra Motörhead. Metaldrengene har udgivet tre studiealbum. Bandet udgav albummet "Repeat Until Death" den 26. februar.

Black Peaks:

Britiske Black Peaks kommer til Danmark med turbussen pakket med vild metal.

Defecto:

Københavnske Defecto fylder hjembyen med progressiv metal. Bandet udgav albummet "Excluded" i denne måned.

Bersærk:

Aarhusianske Bersærk leverer en omgang beskidt sludge-metal til dette års Copenhell Festival.

Copenhell er klar til at fyre op for et sommer-metaldrøn. Årets billetsalg er ifølge festivalen det største i festivalens historie i forhold til, at der stadig er knap tre måneder til festivalstart. Lørdagsbilletter, luksuscampletter og opslåede telte er udsolgt. Dog er det stadig muligt at købe partoutbilletter, endagsbilletter til torsdag og fredag samt campingbilletter til medbragte telte. Find billetter via GAFFA.dk/festivalguide.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA