x

The Cure udsender dobbeltalbum

The Cure udsender dobbeltalbum

Til oktober udkommer The Cures nye plade, og bandleder Robert Smith afslører nu, at der bliver tale om et dobbeltalbum.

Smith føler sig ret overbevist om, at bandets pladeselskab, Suretone/Geffen, vil modsætte sig idéen, men så agter manden bare at udgive dobbeltalbummet selv.

”Jeg laver denne plade, fordi jeg vil nyde processen og være stolt af det endelige resultat – jeg bekymrer mig ikke om de kommercielle aspekter,” siger Robert Smith således til Billboard.

Og derfor vil han altså ikke partout skære i materialet, så det kan udkomme på en enkelt disk.

”Jeg er sikker på, at pladeselskabet foretrækker en enkelt disk-udgave, men den vil i givet fald blive mikset af en anden,” tilføjer Robert Smith.

Han understreger, at Cure-fans ikke skal bekymre sig om at skulle investere i både single- og dobbeltalbummet, for Smith er gået med til at sælge dobbeltalbummet til et normalt albums pris.

Ifølge Robert Smith er det nye album sammensat af dynamiske og meget tidssvarende sange, hvis tekster cirkulerer om den materialistiske verden, politik og religion. ”The Hungry Ghost”, ”The Perfect Boy”, ”Please Come Home”, ”Lusting Here In Your Mind” og ”Christmas Without You” er nogle titlerne på det kommende albums numre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA