x

Oppenheimer Festival åbner for ansøgninger

Oppenheimer Festival åbner for ansøgninger

Ny location, men konceptet er det samme. Oppenheimer Festival, som de seneste par år har fundet sted på spillestedet Radar, rykker i år til en større scene på VoxHall, hvor upcomingfestivalen løber af stablen d. 17. september. Den aarhusianske festival har nu åbnet for ansøgninger og opfordrer alle artister og bands uanset genre og udtryk til at ansøge frem til og med 1. maj. 

"Vi søger igen i år fire talentfulde artister eller bands, som ikke blot får muligheden for at optræde under professionelle forhold og foran et normalt yderst entusiastisk publikum. Vi lægger som forening meget vægt på, at de fire udvalgte kunstnere også får muligheden for at møde branchefolk og få den rette rådgivning, der kan være med til at hjælpe dem videre i deres musikalske karriere," siger Jonas Thyrsted, foreningens formand.

Derfor har Oppenheimer indgået et tæt samarbejde med Promus, der har som mål at styrke og ruste aktører til de udfordringer, musiklivet giver, siger leder af Promus, Jesper Mardahl. "I vores daglige arbejde med at knytte de nye talenter sammen med musikbranchen er det jo helt oplagt, at vi – både med vores Promus- og OFF Track 2017-kasket på – samarbejder med Oppenheimer. Her kan vi give de deltagende bands og solister muligheden for at komme i dialog og netværk med musikbranchen igennem vores 'speed meeting'-initiativ, som kører samme dag som selve Oppenheimer," siger Jesper Mardahl.

Sidste år var rockbandet Velvet Volume (billedet), der nu turnerer i hele landet, blandt andet en del af line-uppet på Oppenheimer. Hvem der i år får muligheden for at stå på scenen på VoxHall, bliver ene og alene besluttet af en yderst kyndig, ekstern jury bestående af stærke personligheder fra musikbranchen.

Ansøgningsfristen er den 1. maj. Du kan finde yderligere informationer om ansøgningsproces- og skema på www.oppenheimer.dk/ansoeg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA