x

Musikvideo: Rihanna viser kropslige goder i sensuel musikvideo

Musikvideo: Rihanna viser kropslige goder i sensuel musikvideo

Smukfest-aktuelle Rihanna afslører en sensuel musikvideo til singlen "Kiss It Better". Den udgives officielt den 27. maj

I musikvideoen til "Kiss It Better" ligger Rihanna med et par sorte spilleterninger på maven. Terninger, som i takt til Rihannas bevægelser rutsjer ned imod sangerindens nedre regioner. Iført en let tynd kjole med udsigt til Rihannas kropslige goder fremfører Rihanna det lumre nummer på en sort baggrund.

"Kiss It Better" er andensinglen til sangerindens ottende album "ANTI", der udkom den 28. januar. En plade, der udover at have toppet den amerikanske hitliste Billboard Top 200 Album Chart også har begejstret GAFFA's musikanmelder Michael Jose Gonzalez.

I sin anmeldelse gav musikanmelderen albummet fem ud af seks stjerner efterfulgt af følgende ord: "Det her album er ikke lavet for at please, det er lavet for bide fra sig – og på sigt bide sig fast."

Foruden sangen "Kiss It Better" indeholder albummet også sangen "Work", der for femte uge i streg topper den amerikanske Billboard Hot 100 efterfulgt af danske Lukas Graham på andenpladsen og Justin Bieber på tredjepladsen.

Barbados-sangerinden er på nuværende tidspunkt på sin ANTI World Tour rundt i verden. Dog har The Weeknd valgt at trække sig som special gust til turnéen. Som en del af sin ANTI World Tour gæster hun Refshaleøen ved København 7. juli. Billetter kan skaffes via GAFFA live

Derudover er sangerinden en del af festivalplakaten ved dette års udsolgte Smukfest, hvor hun giver koncert i Skanderborg den 3. august. 

Mens man venter på, at sangerinden besøger Danmark, kan man se hende i den nye musikvideo til sangen "Kiss it Better":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA