Guns N'Roses spiller sammen igen. Se billederne.

Guns N'Roses spiller sammen igen. Se billederne.

Det er godt, at der er billedbevis for gårsdagens begivenheder. Ellers kunne man snildt tro, at det var en aprilsnar, at det genforenede Guns N' Roses spillede sammen på the Troubadour i Los Angeles i går aftes. Det skriver Rolling Stone. Se billeder her forneden.

Det er første gang siden en lettere mislykket koncert i Buenos Aires den 17. juli 1993, at Axl Rose, Duff McKagan og Slash har delt scene sammen. 

Selvom kameraer og videoer - inklusive mobiltelefoner - var bandlyste til Troubadour-koncerten, er det alligevel lykkes heldige fans at lægge billeder af bandet op på de sociale medier. Det er et syn, som mange Guns N'Roses-fans aldrig troede, at de fik at se igen.

Kun få timer efter, at koncerten overraskende var blevet annonceret, offentliggjorde Guns N'Roses officielt deres "Not In This Lifetime Tour", bestående af 20 datoer i stadionstørrelse, hvor bandet begynder den 23. juni på Detroits Ford Field og slutter den 22. august i San Diegos Qualcomm Park. Før bandet rammer vejen i juni, har bandet seks koncerter mere i april - inklusiv et par stykker i Las Vegas og Mexico City som forberedelse for deres største koncerter; nemlig som hovednavn på Coachella Festival både den 16. og 23. april.

Der spekuleres samtidig i, hvorvidt Axl Rose ender med at overtage mikrofonen fra Brian Johnson og således hjælpe AC/DC færdige med deres verdensturné.

Se billeder fra koncerten her:

 

En video slået op af Clara Aguilar (@_skullblondie) den

 

Is this real life? #gunsnroses #slash

Et billede slået op af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Se flere billeder via Rolling Stone her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA