Nyhed

Roskilde Festival støtter rockmuseum

Festivalen har doneret 3 millioner kroner til Danmarks Rockmuseum

Der arbejdes lige nu på at finde 180 millioner kroner til Danmarks Rockmuseum, som ser ud til at ville kunne blive bygget i Roskilde på et tidspunkt i fremtiden.

På den netop afsluttede Roskilde Festival donerede festivalen 3 millioner kroner til museet, og en række danske musikere donerede forskellige unikke artefakter til folkene bag museet.

Blandt andet kom Magtens Korridorer med en stor version af bandets logo, der var blevet specialfremstillet til bandets åbning af Orange Scene sidste år.


Aqua donerede en kopi af Rundetårn brugt i "Cartoon Heroes"-videoen, Sanne Salomonsen kom med en jakke fra Sneakers-tiden, Gasolin' donerede to højtalerkabinetter, som de selv havde bygget, og filminstruktøren Søren Fauli donerede en guitar, der har tilhørt Ronni fra De Skrigende Halse.

Der arbejdes lige nu på, at museet kan blive bygget i Roskilde på en af gaderne i Roskilde Kommunes projektbyggeri, der ligger centralt i Roskilde og lige ved Festivalpladsen. Og adressen er meget passende foreslået til Rabalderstræde i Roskilde, som er det planlagte navn på en af gaderne i det nye projektbyggeri.


Danmarks Rock Museum

ANNONCE