x

Rhonda Harris giver sommerens eneste klubkoncert

Rhonda Harris giver sommerens eneste klubkoncert

Billeder fra Spot 2007

Nikolaj Nørlunds og hans band Rhonda Harris udsendte i september 2006 pladen "Tell The World We Tried", der består af nye fortolkninger af gamle sange skrevet af den nu afdøde amerikanske sangskriver Townes Van Zandt. Albummet fik ganske fine anmeldelser, også – da pladen kom ud i England i vinter – i toneangivende engelske magasiner som Uncut og Mojo.

Nørlund & Co. tog på en ligeledes vel anmeldt turné i januar og februar. I begyndelsen af juni spillede de på Spot Festival, i sidste uge spillede de på årets Roskilde Festival, og 14. juli giver de så sommerens eneste klubkoncert, i Pumphuset i København. Til lejligheden kalder de sig The Rhonda Harris, for ligesom at signalere, at de mener det alvorligt.

Og hvem er The Rhonda Harris så? Ja, bortset fra Nørlund på sang og guitar består de af følgende personer: Jakob Høyer (trommer) og Anders Christensen (bas), der begge (ud over at være fast rytmegruppe for The Raveonettes) har optrådt i en lang række jazz- og rocksammenhænge. Rune Kjeldsen (guitar) spiller til daglig i Kira and the Kindred Spirits og hos Nikolaj Nørlund, og den amerikanske saxofonist Ned Ferm har blandt andet medvirket på Nørlund-projektpladen "Andersens Drømme".

Opvarmningen i Pumpehuset leveres af 1 2 3 4, der til september udgiver deres debutalbum, som er produceret af netop Nikolaj Nørlund og også udkommer på dennes pladeselskab Auditorium.

Læs mere om Nørlund og Rhonda Harris


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA