x

Avicii: Derfor stopper jeg

Avicii: Derfor stopper jeg

For lidt over en uge siden overraskede den svenske dj-stjerne Avicii alias Tim Bergling verden ved i et åbent brev at fortælle, at han stopper med at turnere ved årets udgang – men dog vil fortsætte med at lave musik. Han gav ikke nogen nærmere anledning, men har nu talt ud i et interview med The Hollywood Reporter. Her fortæller han, at han var tvunget til at stoppe af helbredsmæssige årsager.

"Det var nødvendigt for mig af hensyn til mit helbred. Scenen var ikke noget for mig. Men det var ikke koncerterne eller musikken, det var alt det rundt om, som ikke rigtigt kom naturligt til mig. Alt det andet ved at være en kunstner. Jeg er generelt en mere indadvendt person. Det var meget hårdt, og det gav for meget negativ energi, tror jeg."

Han fortæller også, at han var meget nervøs, da han annoncerede sit turnéstop, men at han føler sig mere lykkelig og mindre stresset i dag. Han afviser ikke, at han kunne finde på et give enkelte koncerter i fremtiden, men kan ikke forestille sig at turnere igen.

Avicii har blandt andet lidt af bugspytkirtelbetændelse og har fået fjernet galdeblæren.

Da Forbes sidste år lavede en liste over verdens 10 bedst-tjenende dj's, var Avicii at finde på en sjetteplads med en indkomst på 19 millioner dollars.

Se videoen til Aviciis "Waiting for Love":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA