Kwamie Liv offentliggør første koncert som hovednavn

Kwamie Liv offentliggør første koncert som hovednavn

Den danske sangerinde Kwamie Liv offentliggør nu en koncert på Jazzhouse i København den 11. maj. Koncerten på Jazzhouse markerer et år, hvor vi allerede har fået singlen "Perfect Grace", og hvor der er meget mere ny musik på vej fra Kwamie Liv, som allerede har skabt sig et navn internationalt.

Denne aften vil man ekstraordinært kunne opleve Kwamie Livs elektroniske popmusik blive fremført af et større live-band end vanligt. På Jazzhouse består bandet af musikere, der blandt andet har spillet med navne som MØ, The Asteroids Galaxy Tour og Phlake.

Om samarbejdet siger Kwamie Liv: "Min musik er mestendels elektronisk, men det er en naturlig udvikling for mig at begynde at lege med flere instrumenter. Min seneste single "Perfect Grace" er eksempelvis guitarbaseret."

Med en opvækst i både Danmark, Zambia, Tyrkiet, Sverige, Sydafrika, Kenya, Irland samt Bangladesh har Kwamie Liv været godt klædt på til at skabe sig et navn internationalt, og de mange rejser har således spillet en stor rolle i hendes kunstneriske udvikling.

I sin korte karriere med kun én ep bag sig har Kwamie Liv allerede samarbejdet med verdensnavne som "Twin Peaks"-komponisten Angelo Badalamenti og den amerikanske rapper Angel Haze, og hun har spillet på festivaler som Roskilde Festival og Pitchfork Music Festival Paris.

Koncerten præsenteres i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes Benz og Fame Bear.

Læs mere og køb billetter hos Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA