x

Sær legende gæster Danmark

Sær legende gæster Danmark

Den Århus-baserede koncertarrangør LJUD, der siden år 2003 har stablet utallige mere eller mindre obskure koncerter på benene, præsenterer nu sit foreløbige efterårsprogram, og særligt ét navn springer i øjnene.

Det er nemlig lykkedes koncertarrangøren at få den legendariske særling Jandek fra Houston, Texas, til Danmark. Jandek har siden slutningen af 1970’erne udgivet over 50 plader– gerne inden for folk- og bluesgenren og oftest med følelsesmæssigt udsvævende tekster.

Jandek er lidt af en enspænder, optræder kun yderst sjældent og giver aldrig interviews. I det hele taget har han gennem hele karrieren formået at leve et liv i noget nær komplet anonymitet, hvor den studieindspillede musik taler for sig selv.

Det er endnu uvist, hvornår outsideren Jandek præcist optræder i Danmark, men det bliver enten den 14., 15. eller 16. november.

Mere sikkert er det, at han med sig bringer den engelske bassist Richard Youngs, der også optrådte med Jandek i forbindelse med dennes første, offentligt kendte koncert fra 2004.

Hold dig opdateret og se hele LJUDs program


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA