x

Black Eyed Peas planlægger comeback

Black Eyed Peas planlægger comeback

Will.i.am har afsløret, at Black Eyed Peas planlægger et snarligt comeback. Det skriver NME.

Produceren holder dog kortene tæt ind til kroppen med detljerne, men han bekræfter, at et nyt album også er under opsejling. Gruppen, som derudover består af sangerinden Fergie og apl.de.ap og Taboo, gik i hi i 2011. I juli 2015 kom der dog et livstegn fra gruppen, da de markerede deres 20 års jubilæum med en hyldestvideo til alle de hiphop-kunstnere, der havde inspireret dem igennem tiden. I videoen medvirkede alle medlemmer - undtagen Fergie - hvor de bladrede gennem vinylerne i en pladebutik. Den slutter med Will.i.am, der tilsyneladende antyder nye planer og siger "i fremtiden". 

I et interview med Capital FM torsdag den 7. april siger han: "Der kommer en Black Eyed Peas-genforening. Det knuser mit hjerte at måtte sige det, fordi, virkelig, vi skulle altid have haft gang i Black Eyed Peas, egentlig."

Bandet hærgede hitlisterne i 2003 med verdenshittet "Where Is the Love" fra albummet "Elephunk", som også var det første album med Fergie i front på vokal. Deres seneste album er "The Beginning" fra 2010. GAFFAs anmelder Sohail Hassan kvitterede med tre stjerner og skrev blandt andet: "Gladere, dummere og mere letkøbt bliver det ikke. Men lur mig, om ikke det bliver et kæmpehit til enhver grisefest."

Gense "Where Is the Love" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA