Axl Rose brækker foden forud for koncerter

Axl Rose brækker foden forud for koncerter

Guns N' Roses er tilbage – og traditionen tro forløber det ikke gnidningsfrit. Forud for fredagens første koncert i Las Vegas er Axl Rose kommet til skade med sin fod. Han er dog stadig opsat på at optræde. Det skriver Rollng Stone.  

"Det er, hvad der kan ske, når du ikke har gjort noget i næsten 23 år," tweetede Rose med en sur emoji og link til den nedenstående video. Klippet har fået titlen "Internal Fixation", og dr. Rachel Triche, en fod- og ankelspecialist, forklarer de nærmere detaljer om sangerens seneste skade. Ifølge Triche har Rose pådraget sig et brud i en af knoglerne i sin venstre fod. Han undergik en "open reduction internal fixation", som det fint hedder på lægesprog, hvor knoglerne blev sat tilbage på plads. Plader og skruer er også blevet tilføjet, men benet er dog i gips.

"Han får gipsen støbt til scenebrug, tror jeg, så han stadig kan optræde for allesammen," tilføjer dr. Triche. Rose må dog stadig være opmærksom på ikke at lægge for meget vægt på sin venstre fod de næste fire uger.

Sidste fredag (den 1. april) overraskede Guns N' Roses, da de spillede en koncert på The Troubadour i Los Angeles. Det var første gang siden en lettere mislykket koncert i Buenos Aires den 17. juli 1993, at Axl Rose, Duff McKagan og Slash har delt scene. I denne weekend står T-Mobile Arena i Las Vegas for skud, før det genforede Guns N' Roses er hovednavn til årets gigantfestival Coachella. De har også bekræftet en større nordamerikansk turné til sommer, hvor de kommer forbi 21 byer.

Se "Internal Fixation" her: 

"Internal Fixation" from Team Brazil on Vimeo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA