x

Depeche Mode overvejer at gå i studiet

Depeche Mode overvejer at gå i studiet

Depeche Mode-frontmanden Dave Gahan dukkede i juni pludselig ganske uventet op og informerede verden om, at han havde færdiggjort et soloalbum, der vil blive udsendt til oktober.

Men i stedet for at bruge en masse tid på at turnere verden rundt og promovere det album, ser det nu i stedet ud som om, han vil gå i studiet med resten af Depeche Mode for at indspille et nyt album, der kan ligge klar i slutningen af 2008.

Ifølge den respekterede Depeche Mode-fanside Home har Martin Gore skrevet en del nye sange, og Gahan skulle også have sange til overs fra indspilningerne til sin soloplade, så der burde altså være materiale nok til et nyt album.

Derfor overvejer Gahan ifølge websidens kilder ikke at turnere efter udgivelsen af pladen "Hourglass", men i stedet at tage en tur i studiet med Gore og Andrew Fletcher for at indspille et nyt Depeche Mode-album.

Der er endnu ingen officielle meldinger fra de tre musikere om eventuelle planer om en tur i studiet. Men det ligger dog fast, at Dave Gahan-solopladen "Hourglass" udsendes 22. oktober.

Fansiden Home


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA