x

Lukas Graham slår rekorder i USA og Australien

Lukas Graham slår rekorder i USA og Australien

Lukas Graham slår nye rekorder. Albummet "Blue Album" er røget direkte ind på den amerikanske albumhitliste Billboard 200's top fem, skriver Billboard. På albumhitlisten har Lukas Graham en tredjeplads. Med denne placering skriver Lukas Graham sig selv i historiebøgerne. Det er nemlig første gang nogensinde, at en danske artist placerer sig i top fem i USA.

Tidligere har Aqua og Volbeat haft en placering i top 10. I 1997 opnåede Aqua en 7. plads for albummet "Aquarius", mens rockdrengene fra Volbeat opnåede en 9. plads med albummet "'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" i 2013. 

Billboard 200 toppes i denne uge af Kanye Wests "The Life of Pablo" foran countrysangeren Chris Stapletons "Traveller".

Derudover ligger Lukas Graham-hittet "7 Years" stadig nummer 2 på hitlisten Billboard Hot 100.

Desuden har "7 Years" i denne uge ligget nummer 1 i Australien i otte uger, hvilket også er en rekord, idet Lukas Graham slår Aqua, der i 1997/98 lå syv uger som nummer 1 i Australien med "Dr. Jones". Lukas Graham går også direkte ind på førstepladsen på den australske hitliste med "Blue Album". Det er også yderst sjældent, at danske navne har toppet den australske albumhitliste, men Aqua gjorde det dog i 1997 med "Aquarium".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA