x

Fona-navnet er fortid

Fona-navnet er fortid

Som vi tidligere i dag fortalte, har elektronikkæden Elgiganten købt 10 af Fonas butikker, mens de øvrige 46 lukker den 21. maj og nu holder ophørsudsalg. De 10 butikker, der får lov at overleve, kommer dog til at skifte navn til Elgiganten, selvom Elgigantens moderselskab, norske Elkjøb Nordic, også har købt rettighederne til Fona-navnet.

"De kommer til at hedde Elgiganten. Når det er os, der overtager butikkerne, så bliver det også under vores navn," siger Peder Stedal, der er administrerende direktør for Elgiganten i Danmark, til Finans.dk

Han vil ikke afsløre, om de nye butikkers sortiment kommer til at ligne det, som Fona fører i øjeblikket – hvor der både bliver solgt elektronik og dvd'er, cd'er og vinylplader – eller om der er ændringer på vej.

"Det kan vi ikke kommentere lige nu. Det er lidt for tidligt, blandt andet også fordi vi afventer godkendelsen fra konkurrencemyndighederne. Der er mange forskelle i vores sortiment og Fonas, men der er også ligheder," siger han til Finans.dk

Han har endnu ikke nogen tidsplan for, hvornår de nye Elgiganten-butikker kan åbne, men håber, det kan blive hurtigst muligt. Personalet fra de 10 Fona-butikker følger med over i de nye Elgiganten-butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA