x

Præsenter musikbranchen for din musik på Spot Festival

Præsenter musikbranchen for din musik på Spot Festival

Spot Festival er ikke kun en festival, hvor man kan få en øl og høre god musik. Spot Festival er også et event, hvor man som musiker selv kan blive opdaget. I samarbejde med Promus (Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Århus) inviterer Spot Festival upcoming kunstnere til at præsentere deres musik for et panel bestående af folk fra den danske musikbranche, herunder pladeselskaber, bookingbureauer, managements og publiseringsselskaber.

I de seneste år har Promus i de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under Spot Festival, hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden. Disse sessions er blevet en del af Spot+, som er branchedelen af Spot Festival.

Tidligere har Spot Festivalen annonceret programmet "Meet The Music Supervisors 4.0". Nu prøver Promus med et nyt program. Navnet er "Meet The Talent 4.0". Her kan nye danske talenter – både udøvere og aktører – møde forskellige folk inden for musikbranchen. Om programmet siger Jesper Mardahl fra Promus:

"I Promus arbejder vi hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne – mellem de etablerede og de mindre etablerede. Så med de gode resultater og erfaringer, vi efterhånden har fået fra vores speed meetings – både under Spot og til den første omgang af "Meet The Talent" – giver det god mening igen at skabe rammerne for endnu et møde mellem de danske aktører. Og da Spot Festival jo i forvejen er landets vigtigste showcase-festival for nye talenter, håber vi at kunne skabe mere synergi og et ekstra skub for de mange bands og solister ved også at give dem muligheden for at præsentere sig over for branchen i forbindelse med "Meet The Talent 4.0".

"Meet The Talent 4.0"-speed-meetings finder sted under Spot+, fredag den 29. april fra 10:30-13:00 på Radisson Blu, Aarhus. Hvis man ønsker at deltage, så sender man os en ansøgning med et par linjer om band/projekt, samt links til sin musik og fortæller os, hvem man ønsker at mødes med til [email protected] For at kunne deltage i programmet kræver det enten branchebillet eller musikerakkreditering til Spot Festival 2016. I forhold til at søge om detalje til programmet " Meet The Talent 4.0" offentliggør Promus følgende punkter:

  • "Meet The Talent 4.0" henvender sig til bands/solister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde
  • Bands/solister, der i forvejen spiller på SPOT Festivalen, vil blive prioriteret.
  • Hver deltager får max. 10 min med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.
  • Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!
  • Vi gennemgår alle ansøgninger for en "præ-kvalificering", og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Deadline for ansøgere til programmet er fredag den 15. april klokken 12:00.

Tilmelder man sig, er det bindende. Møder man ikke op, vil der være et "No Show" fee på 1500 kroner, hvis man ikke melder afbud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA