x

Punksanger sparker kvinde ned af scenen – udelukket fra spillested

Punksanger sparker kvinde ned af scenen – udelukket fra spillested

Punkbandet The Story So Far spillede søndag koncert på spillestedet Mod Club i Toronto. Til koncerten havde en kvinde begivet sig op på scenen for at tage et billede, hvilket var for meget for forsangeren Parker Cannon, der kvitterede med et flyvespark i ryggen, så kvinden røg ned af scenen.

Episoden har resulteret i, at bandet er blevet udelukket fra at spille på Mod Club igen. Lederen af spillestedet, Jorge Dias, har til Billboard udtalt: "På vegne af spillestedet er vi forfærdede over sangerens opførsel, og vi kan ikke tolerere en sådan opførsel fra nogen. Der har ikke været nogen meldinger om skader, og spillestedet vil ikke tillade bandet at spille der igen på baggrund af dets handlinger. Jeg har aldrig forestillet mig og set noget lignende i de 14 år, som spillestedet har fungeret. Det var en meget fej handling".

Det er ikke første gang, at bandets forsanger har udvist voldelig adfærd over for koncertgæster. Under en koncert i Texas sidste år sparkede Parker Cannon en anden mand, der havde taget turen op på scenen for at tage et billede, ned fra scenen. Episoden kan ses her.

Gruppen har endnu ikke selv kommenteret optrinnet, men en lang række personer har kritiseret hændelsen på bandets Facebook-side.

En gæst til koncerten på Mod Club optog episoden, og videoen kan ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA