x

Se heftig video fra det rå rockband 11th Street Kids

Se heftig video fra det rå rockband 11th Street Kids

Den danske rockgruppe 11th Street Kids med sanger og guitarist Lars Rock i front – også kendt som guitarist i pauseholdende The Floor is Made of Lava – er klar med en heftig musikvideo til sangen "Y.L.F." Sangen er en forløber for gruppens andet album, "Blue Skies and High Fives", som udkommer den 6. maj. Se videoen nedenfor.

I modsætning til bandets første plade, som kun tog fire dage at indspille, har 11th Street Kids brugt halvandet år på at skrive og indspille "Blue Skies & High Fives". Med en ekstra guitarist og en orgelspiller som friske ingredienser har bandet udviklet en ny lyd inspireret af navne som Bruce Springsteen og Rolling Stones i tankerne, tilsat en smule surf-rock.

GAFFAs anmelder Erik Barkman tildelte 11th Street Kids' debutalbum, "Well, What Did You Expect?" fra 2012, fire stjerner og skrev blandt andet: Engagementet og melodierne er medrivende, og så er der noget forrygende utrendy over frække indfald som den kitschede saxofon i 'One Life' og 'Under The Wheel', der næsten kunne være en Bon Jovi-ballade. Tag dén, hipstere!" Læs hele anmeldelsen her.

11th Street Kids kan opleves live følgende steder:

28. april: Huset, København

29. april: Spot Festival, Aarhus

Videoen er instrueret af Jesper Isaksen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA