x

Flea: Jeg er sgu da ligeglad

Flea: Jeg er sgu da ligeglad

Forud for den basketball-mesteren Kobe Bryants sidste NBA-kamp i Los Angeles' Staples Center, der blev live-transmitteret onsdag den 13. april, havde Red Hot Chili Peppers' bassist Flea fået æren af at spille "The Star-Spangled Banner" på sin bas. Hans fremførsel af nationalsangen blev dog ikke modtaget med kyshånd, da mange seere sidenhen har kritiseret hans Jimi Hendrix-inspirerede version. Til det svarer Flea nu kort og godt: "Jeg er sgu da ligeglad." Det skriver Rolling Stone.

"Jeg ved, at folk, der elsker musik, kunne li' det," tilføjer bassisten. "Jeg syntes, at det var smukt. Jeg er virkelig ikke bekymret for små hjerner, der bliver frustrerede, når de bliver blæst. Jeg kan li' store hoveder."

Det var dog ikke kun bassistens spillestil, der fik flere seere op af sofaerne og hen til tastaturet. På de sociale medier kritiserede flere, at Flea havde sin Lakers-cap på, mens han spillede, selvom traditionen byder, at man tager hatten af, når nationalsangen lyder til sportsbegivenheder.

Måske danske fans er så heldig at høre Flea begive sig ud i en syret version af "Der er et yndigt land", når Red Hot Chili Peppers optræder som hovednavn til årets Roskilde Festival. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Det californiske rockband er i slutfasen af et nyt album. Det fortalte forsanger Anthony Kiedis om i februar med amerikanske station 95,5 KLOS. Han sagde: "Vi havde skrevet 24 sange, før vi startede op med ham. Han sagde 'lad os beholde et par stykker af dem, men lad os gå i studiet og skrive helt nye sange'. Vi kiggede på hinanden og fortalte ham, at vi sådan set allerede havde skrevet sangene, men han sagde nej, han ville hellere skrive nye sange i studiet. Så for at ære denne nye proces skrev vi helt nye sange, og det var godt, at vi gjorde det."

Det kommende album følger op på "I'm With You" fra 2011 – det første album med bandets nye guitarist, Josh Klinghoffer. GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav fire stjerner og skrev: "I det store hele er I'm With You et helt hæderligt album, men det havde ikke ligefrem mindsket oplevelsen, hvis den kedelige 'Annie Wants A Baby' og den stakåndede 'Goodbye Hooray' var skåret fra, for her er det mere små elastiske hop på stedet i stedet for et kraftspring ind i et nyt årti."

Hør Fleas version af "The Star-Spangled Banner" og vurder selv, om den er så slem: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA