x

Polly Jean har tracklisten klar

Polly Jean har tracklisten klar

PJ Harveys kunstneriske og musikalske karriere har spændt vidt. Hun har udfoldet sig naturligt i undergrundsmiljøerne, hun har givet udsolgte koncerter over hele verden og hun er blevet hyldet af prinser og prinsesser, men ikke mindst har hun bevaret sin integritet hele vejen igennem. Allerede i 1991 kårede Rolling Stone Magazine hende som Bedste Sangskriver og Bedste Nye Sangerinde – 24. september udkommer, som vi kunne offentliggøres for 14 dage siden, hendes næste album, der har fået titlen ”White Chalk.”.

Ikke siden 2004 har PJ Harvey været på en større verdensturné, men har man alligevel, her i løbet af forsommeren, været til en af de efterhånden lidt sjældne koncerter med Harvey, så har man nok hørt et par previews på den nye plade, der også skulle byde på gæsteoptrædener fra hendes trofaste samarbejdspartner Eric Drew Feldman og Jim White fra bandet Dirty Three.

White Chalk-begivenheden fejres med en allerede udsolgt koncert i Royal Festival Hall i London, men for os, der hverken har oplevet hende for nylig eller har billetter til releasefesten, har pladeselskabet været så venlige at offentliggøre titlerne på ”White Chalk.”

1 The Devil
2 Dear Darkness
3 Grow Grow Grow
4 When Under Ether
5 White Chalk
6 Broken Harp
7 Silence
8 To Talk To You
9 The Piano
10 Before Departure
11 The Mountain


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA