x

Video: Angus Young på scenen med Guns N'Roses

Video: Angus Young på scenen med Guns N'Roses

I dag blev det endelig officielt, at Axl Rose overtager mikrofonen efter Brian Johnson, som tidligere i år måtte trække sig fra bandets turné for ikke at miste hørelsen fuldstændig. Og for at slå det helt fast, at Rose sagtens kan bestride rollen, som hvæsende kastketdyr i front for det australske rockband, dukkede leadguitarist Angus Young op på scenen med det nyligt "gendannede" Guns N'Roses under deres koncert på den amerikanske kæmpefestival Coachella i går (lørdag den 16. april), hvor de spillede AC/DC-klassikerne "Riff Raff" og "Whole Lotta Rosie".

Se fan-filmet klip af "Whole Lotta Rosie" her forneden. Helt forneden kan du stemme på om du synes, at det lyder til, at Axl Rose er den rigtige mand til opgaven eller ej. 

AC/DC har på nuværende tidspunkt 12 europæiske koncertdatoer booket i maj og juni, hvor Rose medvirker. Derfor må man også forvente, at han er godt varmet op til at deltage i Guns N'Roses' "Not In This Lifetime"-turné i Nordamerika, som går fra den 23. juni til den 2. august.

I går aftes spillede Guns N' Roses altså den første af deres headline-koncerter på Coachella, og de er nu sat til at spille to koncerter på Foro Sol, Mexico City, før de atter rammer Coachella til deres næste koncert lørdag den 23. april. Axl Rose brækkede i sidste uge sin fod, men det har ikke på nogen måde sat en stopper for Guns N' Roses tilbagekomst. I stedet har han lånt den famøse guitartrone, som Dave Grohl sad på sidste sommer, hvor han havde et lignende problem. Den guitartrone tegner efterhånden til at gå over i rockhistorien.

Se Guns N'Roses jamme "Whole Lotta Rosie" med Angus Young her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA