x

Brian Johnson udtaler sig efter at være blevet erstattet af Axl Rose

Brian Johnson udtaler sig efter at være blevet erstattet af Axl Rose

AC/DC-sangeren Brian Johnson har nu via Rolling Stone udsendt en udtalelse, efter at det i weekenden blev officielt, at han bliver erstattet af Guns N' Roses-sangeren Axl Rose på AC/DC's igangværende turné for ikke at miste hørelsen totalt. En turné, som fører AC/DC til Ceres Park i Aarhus 12. juni.

Brian Johnson udtaler, at "han ikke er typen, der dropper ud, og jeg kan godt lide at afslutte det, jeg har begyndt," men "lægerne gjorde det klart for mig og mine bandkammerater, at jeg ikke havde andet valg end at stoppe med at optræde på den resterende turné og muligvis længere endda."
 
Han fortsætter:

"Jeg har det værre nu, end jeg nogensinde har haft det før. At være en del af AC/DC, indspille plader og optræde for millioner af hengivne fans i de sidste 36 år har været mit livsværk. Jeg kan ikke forestille mig at gå videre uden det, men lige nu har jeg ikke noget valg."
 
"Det eneste, der er sikkert, er, at jeg vil altid være med AC/DC ved hver eneste koncert, hvis ikke personligt, så i ånden. Min tak går også til (bandkammeraterne) Angus (Young, lead-guitar) og Cliff (Williams, bas) for deres støtte.

Brian Johnson fortæller videre, at han "kan fortsætte med at indspille i studier, og det har jeg til hensigt at gøre. Lige nu er mit fulde fokus på at fortsætte medicinsk behandling for at forbedre min hørelse. Jeg håber, at min hørelse vil blive bedre, og at jeg kan komme tilbage og give koncerter. Mens resultatet er usikkert, er min indstilling optistisk. Kun tiden vil vise det."

Brian Johnson siger ikke noget om, hvad han synes om valget af Axl Rose som erstatning for ham.

Koncertarrangøren af den danske AC/DC-koncert, Live Nation udsendte i går en pressemeddelelse, hvor der blandt andet stod: "Giver ovennævnte (meldingen om Axl Rose som ny forsanger, red.) anledning til utilfredshed eller spørgsmål, bedes du henvende dig til [email protected] senest mandag 2. maj 2016."

Om dette betyder, at man kan få pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med den nye sanger i AC/DC, har GAFFA desværre endnu ikke kunnet få et svar på fra Live Nations danske direktør, Jesper Christensen. Vi følger op på sagen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA