x

Pumpehuset klar med gratis byhavekoncerter i maj

Pumpehuset klar med gratis byhavekoncerter i maj

Pumpehuset er snart klar til for fjerde år i træk at åbne portene til sommerbegivenheden Pumpehusets Byhave. Hele sommeren igennem giver Byhaven en lille, grøn oase i de lyse sommeraftener og fri entré til en masse koncerter med både upcoming og mere etablerede bands fra ind- og udland.

Lørdag den 21. maj inviterer Pumpehuset til åbning af Byhaven med stor sommergrill og plantning af blomsterbede – så husk at tage en plante med under armen. Festen starter klokken 17.00 med kolde økoøl, Markus' lakrids- og chilidrinks og et vinkort sammensat af Juuls Vinhandel. Senere sørger Noréll, Malte og dj Phase5 for de musikalske indslag, inden mørket falder på, og festen fortsætter under Byhavens kulørte lamper.

Som noget nyt i år har Byhaven åbent hver dag med sommergrill hele sommeren igennem. Resten af maj måned er også spækket med udendørskoncerter fra onsdag til lørdag, og man kan allerede nu glæde sig til at se Franske Piger, Kejthåndet, ML Buch, IRAH, sidste års KarriereKanon-vindere Klub 27, Slowolf, Just Some Joy og Shy Shy Shy optræde under kastanjetræet.

Pumpehuset har også planlagt de første loppemarkeder og aftener med Byhavebingo. Det og meget mere vil Pumpehuset fortælle mere om de kommende uger, hvor man også kan se frem til offentliggørelsen af juni måneds musikprogram.

BYHAVENS ÅBNINGSFEST
Lineup: Noréll + Malte + Phase5 (dj-set)
Lørdag d. 21. maj, kl. 17.00
MAJPROGRAM
21/05: Noréll + Malte
25/05: IRAH + ML Buch
26/05: Klub 27 + Slowolf
27/05: Franske Piger + Just Some Joy
28/05: Kejthåndet + Shy Shy Shy

Varm op med Shy Shy Shy og "Do Not Ask":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA