x

Roger Daltrey: AC/DC med Axl Rose er karaoke

Roger Daltrey: AC/DC med Axl Rose er karaoke

For nyligt blev det bekræftet, at AC/DC fortsætter deres turné med Guns N'Roses forsanger Axl Rose på vokal. Det har fået forsanger fra The Who, Roger Daltrey, til at tage bladet fra munden.

I et interview med London Free Press har Daltrey udtalt, at han synes bandets officielle afsked med Brian Johnson var noget ordknap. Johnson måtte som bekendt stoppe med at turnere øjeblikkeligt for at undgå at blive døv.

"Jeg føler med Brian. Det må have været hjerteknusende for ham efter alt det, han har givet bandet i løbet af årene. Jeg synes at deres afskedserklæring til pressen og til Brian var ret ordknap. Jeg føler med ham. Det må have gjort ondt", sagde Roger Daltrey.

Da AC/DC offentliggjorde at Axl Rose trådte til som deres forsanger, takkede de samtidig Brian Johnson for hans år i tjenesten. Fans af bandet var så oprørt, at Johnson efterfølgende gik ud og forsikrede fansene om, at han ikke går på pension.

"Jeg har talt med Brian. Han har masser af andre ting, han gerne vil i sit liv. Jeg tror at AC/DC vil savne Brian mere end han vil savne dem", siger Daltrey, som næppe vil være at finde til en AC/DC-koncert med Axl Rose i front:

"Om jeg vil se karaoke med Axl Rose? Gider du lige".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA